Verkocht

Losse grond te koop in Overijssel: Landbouwgrond Bentelo

7497 NJ Bentelo
Verkoop bij inschrijving
Oppervlakte / omvang:  205090 m²

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING        UITERLIJKE DATUM: 1 mei 2020 14.00 uur

Diverse courante percelen landbouwgrond gelegen aan de Eschweg-Bolschersweg-Bentelerhaarweg te Bentelo in totaal 20.50.90 ha.a.ca. Het betreft goede kwaliteit zandgrond en deels esgrond. De percelen zijn afzonderlijk maar ook in combinatie te koop.

Perceel A: 6.65.85 ha.a.ca

Perceel B: 3.45.85 ha.a.ca

Perceel C: 5.74.15 ha.a.ca

Perceel D: 2.32.65 ha.a.ca

Perceel E: 2.32.40 ha.a.ca

Voor gedetailleerde info en de inschrijf procedure graag contact opnemen via de telefoon of mail. Een afspraak op locatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden!

Het betreft de aanbiedingsprocedure van een verkoop bij inschrijving. Dit houdt in, dat u het bod op het perceel grond uitsluitend schriftelijk, door middel van een inschrijvingsformulier kunt uitbrengen en wel tot uiterlijk vrijdag 1 mei 2020, 14.00 uur. Uw bod dient onvoorwaardelijk, onherroepelijk en zonder enig voorbehoud te zijn. Op vrijdag 1 mei 2020, 14.00 uur opent de notaris de ingediende biedingsformulieren. Normaliter hebben inschrijvers het recht hierbij aanwezig te zijn, maar door de omstandigheden omtrent corona zijn wij genoodzaakt hier van af te wijken. Om die reden vragen wij iedereen na inlevering van de enveloppe huiswaarts te gaan en de notaris zal tussen 14.00 uur en 15.00 uur iedereen telefonisch op de hoogte brengen van de uitslag.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen!

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding Per datum
Aangeboden sinds 25-3-2020
Status Verkocht
Prijscode Verkoop bij inschrijving

Adresgegevens
Straatnaam Eschweg
Huisnummer 10
Postcode 7497 NJ
Plaats Bentelo

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 205090 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Overijssel

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio zijn er verschillende betrouwbare dienstverleners van Agriteam waarop u kunt rekenen. Allereerst hebben we Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV, waar ing. R.J.A. Groot Koerkamp en Suzan Groot Koerkamp garant staan voor deskundig advies op maat voor u en uw bedrijf. Zij zullen u begeleiden met hun uitgebreide kennis en ervaring.

Daarnaast hebben we Agriteam Makelaars Oost Overijssel, met makelaars en taxateurs Jan Bart Smelt en Yvon Droste, gevestigd in het Twentse Bruinehaar. Zij kennen de regio oost-Overijssel als geen ander en bieden specifieke expertise voor deze omgeving.

Ten slotte hebben we Agriteam Vestiging Deurningen, waar Makelaar en taxateur Gerben van Hummel gevestigd is in het Twentse dorp Deurningen. Hij staat klaar om u gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering te begeleiden.