Kaart
Verkocht onder voorbehoud

Overig agrarisch / landelijk vastgoed te koop in Zeeland: Veehouderijbedrijf en minicamping Mariekerke 24 te Meliskerke

4365 NL Meliskerke
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  36215 m²

TE KOOP

Mariekerke 24, 4365 NL Meliskerke

In opdracht van de eigenaar, biedt AgriTeam Makelaars Zeeland BV u geheel vrijblijvend een prachtig Recreatie / Melkschapenbedrijf met dubbele woning, bedrijfsgebouwen, mini camping met 25 eenheden, verblijfsrecreatie en boerderijwinkel met ca. 1.50.00 ha weiland aan. De kadastrale oppervlakte van het object bedraagt 3.62.15 ha. In de brochure vindt u een uitgebreide omschrijving van het bedrijf. De overige landbouwgronden en de voormalige koeienstal zijn alreeds succesvol verkocht. Op het bedrijf rust een SDE beschikking voor het aanleggen van zonnepanelen. Tevens is er een vergunning verleend voor de uitbreiding met een 2e appartement voor 20 personen.
Momenteel worden er zo'n 150 schapen gemolken waarvan alle melk wordt verwerkt tot kaas en yoghurt. Dit wordt in de boerderijwinkel en de regio afgezet.

Er is een pachtcontract voor 11,5 ha natuurgebied van het Zeeuwse Landschap. Hier mogen runderen geweid worden.
Kortom een object met vele kansen en uitbreidingsmogelijkheden, zoals u kunt zien bij een bezichtiging.  

Voor uitgebreide informatie raadpleeg de brochure die op verzoek per email aan u wordt verzonden.

 

Vraagprijs en levering

De vraagprijs is op aanvraag en bedraagt kosten koper. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of 0113-655985 of per email: vansabben@agriteam.nl

 

Hoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

 

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Status Verkocht onder voorbehoud
Prijscode Prijs op aanvraag
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Mariekerke
Huisnummer 24
Postcode 4365 NL
Plaats Meliskerke

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 36215 m²

Bedrijfswoning
Inhoud (m3) 887
Woonlagen 3
Type Vrijstaand
Situatie Vrijstaand
Aantal slaapkamers 9

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig
Bouwjaar 1913

Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 9

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Zeeland

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio kunt u vertrouwen op Agriteam Makelaars Zeeland, waar makelaar en taxateur Marco van Sabben is gevestigd. Vanuit zijn kantoor in het dorp Driewegen staat hij klaar om u te begeleiden gedurende alle cruciale fases in uw bedrijfsvoering.

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.