Kaart

Akkerbouwbedrijf te koop in Zeeland: Zoutestraat 129 Hulst

4561 TB Hulst
Vraagprijs € 910000
Oppervlakte / omvang:  15805 m²

TE KOOP

Zoutestraat 129 4561 TB Hulst

In opdracht van de eigenaar, biedt AgriTeam Makelaars Zeeland BV u geheel vrijblijvend een prachtig agrarisch bedrijf annex woonboerderij te koop aan ter grootte van 01.58.05 ha. Het object is gelegen in het buitengebied aan de Zoutestraat 129 te Hulst in één kavel. Bestaande uit een woning, garage, 2 loodsen met ca. 01.01.05 ha landbouwgrond.

Voor mensen die op zoek zijn naar landelijk wonen is dit de ideale locatie om uw woonwensen te realiseren eventueel gecombineerd met uw werk aan huis. Het starten van uw eigen minicamping behoort ook tot de mogelijkheden op deze locatie. Ook voor paardenliefhebbers is dit een unieke kans om uw eigen paarden aan huis te hebben. De bestemming biedt u vele mogelijkheden, deze kan ook gewijzigd worden naar een woonbestemming. Kortom een object waar u uw dromen kan laten uitkomen en voor diverse doeleinden te gebruiken.

Voor uitgebreide informatie raadpleeg de brochure die op verzoek per email aan u wordt verzonden.

Vraagprijs en levering

De vraagprijs is € 910.000,00 kosten koper. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of 0113-655985 of per email: vansabben@agriteam.nl

 

Hoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

 

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 910.000,00
Status Beschikbaar
Prijscode Vraagprijs
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Zoutestraat
Huisnummer 129
Postcode 4561 TB
Plaats Hulst

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 15805 m²

Bedrijfswoning
Garage (m2) 80
Inhoud (m3) 717
Woonlagen 3
Aantal kamers 2
Type Vrijstaand
Situatie Vrijstaand
Aantal slaapkamers 4
Woonoppervlakte (m2) 178

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Akkerbouwbedrijf
Bouwjaar 2000

Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Zeeland

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio kunt u vertrouwen op Agriteam Makelaars Zeeland, waar makelaar en taxateur Marco van Sabben is gevestigd. Vanuit zijn kantoor in het dorp Driewegen staat hij klaar om u te begeleiden gedurende alle cruciale fases in uw bedrijfsvoering.

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.