Kaart
Verkocht

Losse grond te koop : Marsdijk 7 Hellendoorn grond

7447 RX Hellendoorn
Verkoop bij inschrijving
Oppervlakte / omvang:  112400 m²

TE KOOP perceel goede zand / esgrond ter grootte van 11.24.00 hectare gelegen aan de Marsdijk / Ommerweg te Hellendoorn.

 

De grond wordt verkocht middels een vrijwillige verkoop bij inschrijving, waarbij u u een bieding kunt doen inclusief eventuele voorwaarden. Ook is het mogelijk een financieringsvoorbehoud op te nemen van maximaal 6 weken. Aan de hand van deze biedingen zal verkoper bepalen met welke partij hij verder in onderhandeling gaat, dit is aan de verkoper. Informatie over de procedure en een inschrijfformulier kunt u opvargen bij Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV.

Omschrijving

Perceel landbouwgrond ter grootte van ca. 11.24.00 ha, gelegen aan de Marsdijk / Ommerweg te Hellendoorn. Over de grondkwaliteit kan worden opgemerkt dat het over het algemeen goede zand / esgrond betreft: de grond is de laatste jaren grotendeels gebruikt voor de teelt van akkerbouwgewassen (bron: boerenbunder.nl)

Voor meer informatie over de grond en de verkoop bij inschrijving, kunt u bij ons de brochure opvragen. 

 

Kenmerken


Overdracht
Status Verkocht
Prijscode Verkoop bij inschrijving

Adresgegevens
Straatnaam Marsdijk
Huisnummer 7
Postcode 7447 RX
Plaats Hellendoorn

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 112400 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van landbouwgrond en landerijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van landbouwgrond, landerijen en agrarische grond. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aankoop en verkoop uw stuk grond of weiland!

Bekijk het aanbod per provincie