Kaart
Verkocht onder voorbehoud

Losse grond te koop in Noord-Brabant: Oude Rielsebaan ong, Tilburg

5032 VA Tilburg
Prijs op aanvraag

Te koop aangeboden een mooi perceel aan de rand van Tilburg met mogelijkheid van dagrecreatie ter grootte van 00.95.00 ha.

Namens verkoper bieden wij te koop aan, een perceel agrarische cultuurgrond van 00.95.00 hectare in het buitengebied van Zuidwest Tilburg. Het betreft hier een perceel aan de rand van Tilburg, aan een openbare verharde rustige weg. Op het perceel is een opstal gerealiseerd, waarmee het toegestaan is in het bestemmingsplan om het geheel te kunnen benutten voor dagrecreatie.

Kortom een geweldig locatie voor diegene die naast het drukke bestaan, lekker van de buitenlucht wil genieten en zijn eigen groente of dergelijke wil telen en eventueel een pony/paard of andere hobbydieren wil houden.

Het perceel is zandhoudend en ligt in een grondwaterbeschermingsgebied. Voor de opstallen is in het perceel een bestemmingsvlak opgenomen als zijnde “dagrecreatie”.

De volgende bestemming is op het perceel gevestigd;
Buitengebied Zuidwest, bestemmingsplan Tilburg
Onherroepelijk 02-02-2012 – geheel onherroepelijk in werking

Bestemmingsvlakken;
- Waterstaat- Waterberging
- Agrarisch met waarden – 2

Functieaanduidingen;
- Dagrecreatie

Gebiedsaanduiding;
- Reconstructiewetzone - extensiveringsgebied
- Vrijwaringszone – weg

Kortom een perceel dat voor levensplezier en ontspanning kan zorgen van al diegene die druk met bepaalde hobby’s zijn of de rust op willen zoeken. Wij adviseren elke potentiele koper om het gewenste gebruik eventueel te laten toetsen door een professioneel bureau Ruimtelijke Ordening. Verkopend makelaar kan u in de basis informeren aangaande de mogelijkheden en tevens kan de makelaar u direct in contact brengen met een bureau Ruimtelijke Ordening.

Daarnaast wordt het perceel aangeboden onder de term “As is, Where is”, gezien verkoper het perceel zelf nooit gebruikt heeft en daarmee niet in kan staan voor eventuele afwijking van standaard. Deze clausule zal dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft een onderzoeksplicht.

Kenmerken


Overdracht
Status Verkocht onder voorbehoud
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Oude Rielsebaan
Toevoeging ong.
Postcode 5032 VA
Plaats Tilburg

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van landbouwgrond en landerijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van landbouwgrond, landerijen en agrarische grond. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aankoop en verkoop uw stuk grond of weiland!

Bekijk het aanbod per provincie