Kaart

Losse grond te koop in Gelderland: Hoevenseweg, Velddriel

5334 LG Velddriel
Prijs op aanvraag

Te koop aangeboden in het buitengebied van Velddriel een perceel cultuurgrond van 02.85.90 ha., gelegen aan de Hoevenseweg.

Namens verkoper bieden wij te koop aan een mooi perceel agrarische cultuurgrond gelegen aan de openbare verharde weg in het buitengebied van Velddriel. Het perceel is mooi rechthoekig van vorm, zonder noemenswaardige belendingen in de directe omgeving. Vanwege het gebruik van het perceel in het verleden, is het afgesloten middels twee grote poorten. Middels deze poorten is een kavelpad aangelegd van asfalt waarmee men het gehele perceel rond kan rijden.

Tevens is er centraal een opslagplaats gerealiseerd van ca. 1.500m², die verhard is met puingranulaat, en omheind is middels degelijke betonnen “legoblokken”. Deze opslagplaats is op dit moment verhuurd. Koper kan de verhuur mee overnemen, of verkoper levert het perceel vrij van huur of pacht. Het verwijderen van de “legoblokken” door verkoper behoort ook tot de mogelijkheid.

Kortom een perceel met ruime gebruiksmogelijkheden. Gezien de centrale ligging van het perceel, kort bij de snelweg A2 Den Bosch – Utrecht, en het buitgebied van Velddriel, biedt het strategisch veel potentie.

Kadastraal bekend Maasdriel, sectie M, nummer 98, groot 02.85.90 ha.

Er zijn geen Publiekrechtelijke beperkingen aangemerkt. Het eigendom is belast met Zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b, van de Belemmeringwet Privaatrecht, uit naam van Liander N.V. te Arnhem. Daarbij te vermelden dat dit Zakelijk recht betrekking had op een destijds aanwezige hoogspanningskabel. Deze is echter gesaneerd en ondergronds op het perceel van de buurman teruggelegd.

De grondsoort is zware klei. Er is een vijver aangelegd en er staat wat boomopstand aangeplant.

Het perceel heeft de volgende bestemming;
Buitengebied herziening 2022, Reparatieplan, Gemeente Maasdriel (vastgesteld 13-10-2022).
- Bestemmingsvlak; Agrarisch met Waarden, Gedeelte Waarde Archeologie 5 en een gedeelte Waarde Archeologie 6.
- Gebiedsaanduiding milieuzone -  intrekgebied.

Voor de juiste informatie verwijzen wij u tevens naar het omgevingsloket, alwaar deze informatie is te raadplegen. Of laat u bijstaan door een professioneel bureau ruimtelijke ordening. De verkopend makelaar kan u voorzien van deze basisinformatie.

Vraagprijs € 13,-/m² k.k.

Vraag bij de makelaar naar de uitgebreide verkoopbrochure. Een bezichtiging van het geheel behoort tot de mogelijkheid.

Kenmerken


Overdracht
Status Beschikbaar
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Hoevenseweg
Postcode 5334 LG
Plaats Velddriel

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van landbouwgrond en landerijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van landbouwgrond, landerijen en agrarische grond. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aankoop en verkoop uw stuk grond of weiland!

Bekijk het aanbod per provincie