Verkocht

Losse grond te koop in Friesland: Twee percelen akkerbouwgrond te Blije

Blije
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  12080 m²

Twee percelen prima akkerbouwgrond gelegen aan de Zwarteweg onder Blije

puike grond, hoog en rond gelegen, reeds geploegd. 

 

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Eigendomsrechten Geheel perceel

Adresgegevens
Straatnaam Zwarteweg
Plaats Blije

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 12080 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Specialisten in aan- en verkoop van landbouwgrond en landerijen in Friesland

Agriteam Makelaars en Taxateurs vormt een nationaal opererend partnerschap van onafhankelijke, lokale makelaars. Hoewel we op nationaal niveau samenwerken, zijn we diep verankerd in onze respectievelijke regio's, waaronder Friesland.

In de Friesland-regio kunt u vertrouwen op Agriteam Noord. Als uw specialistische agrarische makelaar staan wij voor u klaar, voor zaken als de aan- en verkoop van agrarische grond en landbouwgrond, alsook voor taxaties. Met hun uitgebreide ervaring zijn Pier Bakker en Theunis Jensma uw betrouwbare partners voor het begeleiden van transacties met agrarisch onroerend goed in Friesland. Als doorgewinterde makelaars en taxateurs beschikken zij over een uitgebreid netwerk en bieden ze deskundig en realistisch advies wanneer u interesse heeft in de aan- of verkoop van landerijen, landbouwgrond en agrarische grond.

Deze lokale deskundigen hebben een diepgaand begrip van de regio en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu overweegt te kopen of te verkopen, ze begrijpen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het gehele proces.