Pluimveebedrijf kopen

Zoekt u een pluimveebedrijf of pluimveehouderij te koop? Kies voor Agriteam! Dé partner in aan- en verkoop. Bekijk het grootste aanbod van Nederland.

2 Pluimveebedrijven en pluimveehouderijen te koopDamakkerweg 10, Otterlo

Pluimveebedrijf in Gelderland / 7400 m²
Prijs op aanvraag

Homoetsestraat 27, Homoet

Pluimveebedrijf in Gelderland / 61.451 m²
Prijs op aanvraag

Pluimveebedrijf te koop in Nederland

Pluimveebedrijf te koop in Nederland

Bent u op zoek naar een pluimveebedrijf ter uitbreiding van uw bestaande onderneming of zoekt u een nieuwe locatie wegens verplaatsing van uw bedrijf? Bij Agriteam, uw partner in de agrarische sector, begrijpen we dat u dit traject graag aangaat met de hulp en expertise van een professional.

Onze makelaars beschikken over de juiste kennis, ervaring en netwerken om u in het proces van aankoop optimaal te kunnen begeleiden. Zo bent u optimaal geïnformeerd en kunt u een weloverwogen keuze maken bij de aanschaf van uw nieuwe onderneming, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

De kip en het ei

Als agrarisch ondernemer in een pluimveebedrijf is uw keuze duidelijk: de kip of juist het ei. Wat u ook kiest, voor zowel de bedrijfsvoering met leghennen als die voor vleeskuikens, wilt u dat de zaken op orde zijn. Van de huisvesting tot en met de vergunningen. Onze makelaars zijn ervaren en weten dus waar ze het over hebben als het gaat over mestafzet, een volière, wintergarten of ontijzeringsinstallatie. Op die manier kunnen zij u tot in detail informeren over alle ins en outs van de pluimveehouderij die misschien wel uw nieuwe onderneming gaat worden. De Agriteam makelaars helpen u graag op weg!

Pluimveebedrijf te koop met woonhuis

Met de aankoop van een pluimveehouderij koopt u behalve een erf met stallen, grasland en toebehoren vaak ook uw toekomstige woonhuis. U koopt een plek waar werken, wonen en leven samenkomen en dat wilt u weloverwogen doen. Wonen bij uw bedrijf betekent toezicht kunnen houden en snel kunnen reageren op eventuele noodsituaties of problemen aan de ene kant maar ook altijd aanwezig zijn op uw werkplek aan de andere kant. Een pluimveebedrijf kopen met een bijbehorend woonhuis is een hele stap. Onze ervaren makelaars zijn de juiste partij om in te schakelen. Wij zijn niet alleen op de hoogte van het reilen en zeilen in de pluimveesector, maar kunnen u ook begeleiden bij de aankoop van het bijbehorende woonhuis.

Agriteam makelaars voor advies en begeleiding

De wereld van wet- en regelgeving speelt ook voor pluimveebedrijven een grote rol. Vergunningen zijn een randvoorwaarde voor de aan-en verkoop van een agrarisch bedrijf en dat geldt ook voor het pluimveebedrijf. Onze makelaars zijn op de hoogte van de dynamische ontwikkelingen op het gebied van milieuvergunningen, pluimveerechten, opstalvergunningen en de Natuurbeschermingswet en kunnen u daardoor -eventueel met hulp van specialisten- deskundig begeleiden in dit proces. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u ongehinderd starten met uw onderneming. Of u nu op zoek bent naar een pluimveebedrijf te koop in Nederland, van Groningen tot Limburg, of over de grens in België of Duitsland, onze makelaars staan tot uw dienst. Wij zijn er om u te begeleiden bij elke stap in het traject van uw pluimveebedrijf kopen, zowel nationaal als internationaal, waar uw agrarische ambities u ook mogen leiden.