Nieuw in verkoop

ALV overig te koop in Zeeland: Veehouderijbedrijf en minicamping Mariekerke 24 te Meliskerke

4365 NL Meliskerke Oppervlakte / omvang: 307160 m²

TE KOOP

Mariekerke 24, Meliskerke

In opdracht van de eigenaar, biedt AgriTeam Makelaars Zeeland BV u geheel vrijblijvend een prachtig veehouderijbedrijf, akkerbouwbedrijf met mini camping, verblijfsrecreatie en boerderijwinkel te koop ter grootte van 30.71.60 ha. De kaasboerderij Mariekerke is gelegen aan de Mariekerke 24 te Meliskerke in 4 kavels. Bestaande uit een woning en bedrijfsgebouwen met o.a. een boerderijwinkel, ontvangstruimte voor groepen, melkstal, kaasmakerij, diverse stallen, klein dierenverblijf, loods met appartementen een mini camping met in totaal 25 eenheden. Op de mini camping staan 23 prachtige tenten van Farmcamps.

Dit object biedt vele mogelijkheden om uw dromen te realiseren, zoals o.a. uitbreiding van de verblijfsrecreatie en dagrecreatie. Deze ondernemers staan u graag te woord over de kansen en mogelijkheden van dit prachtige bedrijf.

Voor uitgebreide informatie raadpleeg de brochure die op verzoek per email aan u wordt verzonden.

Vraagprijs en levering

De vraagprijs is op aanvraag en bedraagt kosten koper. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of 0113-655985 of per email: vansabben@agriteam.nl

 

Hoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

 

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Status Nieuw in verkoop
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Mariekerke
Huisnummer 24
Postcode 4365 NL
Plaats Meliskerke

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 307160 m²

Bedrijfswoning
Inhoud (m3) 887
Woonlagen 3
Type Vrijstaand
Situatie Vrijstaand
Aantal slaapkamers 9

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig
Bouwjaar 1913

Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 9
Direct contact met de makelaar

Marco van Sabben
vansabben@agriteam.nl
T: 06-20599568
M: 06-20599568

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Zeeland
zeeland@agriteam.nl

Ruigendijk 2
4438 NM Driewegen
http://www.vansabbenrentmeesters.nl/
Meer informatie

Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!