Agrarische Makelaars en Taxateurs in Friesland

Agriteam Noord

Maak kennis met Agriteam Noord, uw agrarisch makelaar in Friesland voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf en landbouwgrond.

Met hun jarenlange ervaring helpen Pier Bakker en Theunis Jensma u graag met bij de koop en verkoop van uw agrarisch onroerend goed in Friesland. Deze makelaars en taxateurs hebben een groot netwerk en zullen u deskundig en realistisch adviseren bij de koop of verkoop van uw melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond.

Als u een agrarisch object wilt kopen of verkopen dan komt er veel op u af. Pier en Theunis spreken graag persoonlijk met u af om de mogelijkheden te bespreken en u zo veel mogelijk te ontzorgen. De fiscale en juridische kant wordt u volledig uit handen genomen en waar nodig wordt er een beroep gedaan op het uitgebreide netwerk om zo spoedig mogelijk een potentiële koper/verkoper voor uw object te vinden.

Pier en Theunis zijn zowel coördinator als aanspreekpunt, van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Agriteam Noord zorgt voor de juiste strategie en heldere afspraken om ook uw aan- of verkoop tot een succes te maken!

Ga direct naar:

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Friesland van de Landelijk-wonen Noord makelaar.

Onze medewerkers
Ferdinand Boersma

Ferdinand Boersma

Stuur e-mail

Stel uw vraag aan
Agriteam Noord

Vraag/opmerking