Landbouwgrond of agrarische grond kopen in Friesland

Bent u op zoek naar landbouwgrond of agrarische grond te koop in de provincie Friesland? Kies dan voor Agriteam makelaars en taxateurs! Wij zijn dé partner in de aan- en verkoop van al uw agrarisch vastgoed. Raadpleeg ook ons complete aanbod voor boerderijen, akkerbouwbedrijven en melkveebedrijven in heel Nederland.

1 Landbouwgrond en landerijen te koopMadenlaan , Hindeloopen

Losse grond in Friesland / 167226 m²
Prijs op aanvraag

Specialisten in aan- en verkoop van landbouwgrond en landerijen in Friesland

Agriteam Makelaars en Taxateurs vormt een nationaal opererend partnerschap van onafhankelijke, lokale makelaars. Hoewel we op nationaal niveau samenwerken, zijn we diep verankerd in onze respectievelijke regio's, waaronder Friesland.

In de Friesland-regio kunt u vertrouwen op Agriteam Noord. Als uw specialistische agrarische makelaar staan wij voor u klaar, voor zaken als de aan- en verkoop van agrarische grond en landbouwgrond, alsook voor taxaties. Met hun uitgebreide ervaring zijn Pier Bakker en Theunis Jensma uw betrouwbare partners voor het begeleiden van transacties met agrarisch onroerend goed in Friesland. Als doorgewinterde makelaars en taxateurs beschikken zij over een uitgebreid netwerk en bieden ze deskundig en realistisch advies wanneer u interesse heeft in de aan- of verkoop van landerijen, landbouwgrond en agrarische grond.

Deze lokale deskundigen hebben een diepgaand begrip van de regio en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu overweegt te kopen of te verkopen, ze begrijpen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het gehele proces.