Boerderijen te koop in Friesland

Bent u op zoek naar een boerderij te koop in de provincie Friesland? Kies dan voor Agriteam makelaars en taxateurs! Wij zijn dé partner in de aan- en verkoop van agrarisch vastgoed. Ons aanbod omvat onder andere melkveebedrijven, akkerbouwbedrijven en agrarische grond (landbouwgrond). Raadpleeg ook ons complete aanbod voor boerderijen in andere provincies.
Bent u op zoek naar een landelijke woning? Bekijk dan ons aanbod woonboerderijen te koop in Friesland op landelijk-wonen.nl.

6 Boerderijen te koopTsjaerderdyk 7, Wirdum

Melkveehouderijbedrijf in Friesland / 499425 m²
Prijs op aanvraag

Madenlaan , Hindeloopen

Losse grond in Friesland / 167226 m²
Prijs op aanvraag

Griene dyk 7, Wirdum

Melkveehouderijbedrijf in Friesland / 718780 m²
Prijs op aanvraag

Herenweg 24, Oosterzee

Overig agrarisch / landelijk vastgoed in Friesland / 44592 m²
Vraagprijs € 895000

It Sud 19, Broek

Melkveehouderijbedrijf in Friesland / 655700 m²
Prijs op aanvraag

Overijsselsestraatweg 5, Reduzum

Melkveehouderijbedrijf in Friesland
Prijs op aanvraag

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Friesland

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio Friesland kunt u rekenen op Agriteam Noord. Uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed. Pier Bakker en Theunis Jensma, met hun uitgebreide ervaring, staan graag voor u klaar om u te helpen bij de aan- en verkoop van uw agrarisch onroerend goed in Friesland. Als ervaren makelaars en taxateurs beschikken zij over een groot netwerk en bieden zij deskundig en realistisch advies wanneer u een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond wilt kopen of verkopen.

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.