Kaart
Nieuw in verkoop

Losse grond te koop in Friesland: Kavel strategisch gelegen akkerbouwgrond St. Annaparochie

9076 BS St.-Annaparochie
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  103780 m²

Kavel akkerbouwgrond gelegen aan de openbare weg (betonweg) strategisch gelegen tegen het dorp St. Annparochie. De kavel bestaat uit drie percelen, resp. groot 3.77.50 ha, 3.69.90 ha en 2.90.40 ha, totaal groot 10.37.80 ha.

De afgelopen vier jaar zijn op de percelen tarwe, aardappelen en uien geteeld. De grondaard betreft zware zavel met voldoende bouwvoor. De bestemming van de percelen is blijkens het vigerende bestemmingsplan Buitengebied "enkelbestemming: agrarisch". Prijs en nadere informatie op aanvraag. Theunis Jensma, telefoon 06-51836888.

Kenmerken


Overdracht
Referentie Kavel St. Annaparochie
Laatste wijziging 4 oktober 2023
Status Nieuw in verkoop
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Stadhoudersweg
Postcode 9076 BS
Plaats St.-Annaparochie

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 103780 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Friesland

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio Friesland kunt u rekenen op Agriteam Noord. Uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed. Pier Bakker en Theunis Jensma, met hun uitgebreide ervaring, staan graag voor u klaar om u te helpen bij de aan- en verkoop van uw agrarisch onroerend goed in Friesland. Als ervaren makelaars en taxateurs beschikken zij over een groot netwerk en bieden zij deskundig en realistisch advies wanneer u een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond wilt kopen of verkopen.

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.