Verkocht

Losse grond te koop in Groningen: Meeden

Meeden
Verkoop bij inschrijving
Oppervlakte / omvang:  108.640 m²

Goed ontsloten perceel bouwland van totaal 10.86.40 ha gelegen aan de Zevenwoldsterweg te Meeden.

Perceel wordt op 17 februari 2023 bij inschrijving verkocht. Voor inlichtingen en inschrijvingsformulier graag contactgevens achter laten dan wordt de verkoopdocumentatie per e-mail verzonden.  

Kenmerken


Overdracht
Referentie Meeden
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds 4-1-2023
Eigendomsrechten Geheel perceel
Status Verkocht
Prijscode Verkoop bij inschrijving

Adresgegevens
Straatnaam Zevenwoldsterweg
Plaats Meeden

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 108.640 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Groningen

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

Voor betrouwbare ondersteuning in de regio Groningen en Noord Drenthe kunt u vertrouwen op Agriteam Zuidlaren. Makelaar en taxateur Koen Warners staat klaar om u te begeleiden tijdens alle essentiële fases van uw bedrijfsvoering. Met zijn diepgaande kennis van de regio Groningen en Noord Drenthe, en als lid van het landelijke netwerk van Agriteam, profiteert hij van de gedeelde expertise en kennisuitwisseling.

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.