Agrarische Makelaars en Taxateurs in Groningen en Noord Drenthe

Agriteam Zuidlaren

Agriteam Zuidlaren is uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed in de regio Groningen en Noord Drenthe. Bekijk hier ons aanbod en contactgegevens.

Makelaar en taxateur Koen Warners is gevestigd in Zuidlaren en begeleidt u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Hij kent de regio Groningen en Noord Drenthe als geen ander en profiteert als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam van onderlinge uitwisseling van kennis.

Bij het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij komt nogal wat kijken. Van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Koen staat u bij met raad en daad. Samen met u zal hij de juiste strategie bepalen en met heldere afspraken ook van uw aan- of verkoop een succes maken!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Groningen en Noord-Drenthe van onze Landelijk-wonen vestiging.

Nieuw aanbod

    Stel uw vraag aan
    Agriteam Zuidlaren

    Vraag/opmerking