Agrarische Makelaars en Taxateurs in Overijssel

Agriteam Vestiging Deurningen

Agriteam Vestiging Deurningen is uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed in de regio Overijssel. Bekijk hier ons aanbod en contactgegevens.

Makelaar en taxateur Gerben van Hummel is gevestigd in het Twentse dorp Deurningen en begeleidt u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Hij kent de regio Overijssel als geen ander en profiteert als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam van onderlinge uitwisseling van kennis.

Bij het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij komt nogal wat kijken. Van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Gerben staat u bij met raad en daad. Samen met u zal hij de juiste strategie bepalen en met heldere afspraken ook van uw aan- of verkoop een succes maken!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Overijssel van onze Landelijk-wonen vestiging.

Nieuw aanbod

    Stel uw vraag aan
    Agriteam Vestiging Deurningen

    Vraag/opmerking