Agrarische Makelaars en Taxateurs Midden-Brabant

Agriteam Midden-Brabant

Agriteam Midden Brabant is uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed in de regio midden-Brabant. Bekijk hier ons aanbod, contactgegevens en maak kennis met ons team. 

Ons ervaren team van makelaars en taxateurs is gevestigd in het Brabantse Hilvarenbeek en begeleidt u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Ze kennen de regio midden-Brabant als geen ander en als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam profiteren ze van onderlinge uitwisseling van kennis.

Bij het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij komt nogal wat kijken. Van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. William, Roel, Jos en Edwin staan u bij met raad en daad. Samen met u bepalen zij de juiste strategie en met heldere afspraken maken ze ook van uw aan- of verkoop een succes!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in midden Brabant van onze Landelijk-wonen vestiging.

Nieuw aanbod

Compleet aanbod

  Onze medewerkers  Roel van Hoof

  Roel van Hoof

  Stuur e-mail


  Stel uw vraag aan
  Agriteam Midden-Brabant

  Vraag/opmerking