Agrarische Makelaars en Taxateurs in Zuidoost Drenthe

Agriteam Z.O. Drenthe BV

Agriteam Z.O. Drenthe is uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed in de regio Zuidoost Drenthe. Bekijk hier ons aanbod en contactgegevens.

Makelaar en taxateur Gert Lubbers is gevestigd in Dalen en begeleidt u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Hij kent de regio zuidoost Drenthe als geen ander en profiteert als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam van onderlinge uitwisseling van kennis.

Bij het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij komt nogal wat kijken. Van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Gert staat u bij met raad en daad. Samen met u zal hij de juiste strategie bepalen en met heldere afspraken ook van uw aan- of verkoop een succes maken!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Drenthe van onze Landelijk-wonen vestiging.

agrarisch

veehouderij

akkerbouw

landbouwgrond

akkerbouwgrond

grond

cultuurgrond

bietenquotum

fosfaatrechten

avebe aandelen

taxatie

taxaties

agrarische bestemming

woonboerderijen

melkvee

suikerbieten

aardappelen

 

Nieuw aanbod

  Onze medewerkers


   Gert Lubbers

  Gert Lubbers

  Eigenaar

  Stuur e-mail

  Stel uw vraag aan
  Agriteam Z.O. Drenthe BV

  Vraag/opmerking