Agrarische Makelaars en Taxateurs in Flevoland

Agriteam Makelaars Flevoland

De makelaars en taxateurs van Agriteam Makelaars en Taxateurs Flevoland, kennen de wet en regelgeving en bijzondere verkoopmogelijkheden in het buitengebied als geen ander.

Maak kennis met Agriteam Flevoland, uw agrarisch makelaar in Flevoland voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf en landbouwgrond.

Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag met bij de koop en verkoop van uw agrarisch onroerend goed in Flevoland. Deze makelaars en taxateurs hebben een groot netwerk en zullen u deskundig en realistisch adviseren bij de koop of verkoop van uw melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond.

Als u een agrarisch object wilt kopen of verkopen dan komt er veel op u af. Wij spreken graag persoonlijk met u af om de mogelijkheden te bespreken en u zo veel mogelijk te ontzorgen. De fiscale en juridische kant wordt u volledig uit handen genomen en waar nodig wordt er een beroep gedaan op het uitgebreide netwerk om zo spoedig mogelijk een potentiële koper/verkoper voor uw object te vinden.

Wij zijn zowel coördinator als aanspreekpunt, van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Agriteam Flevoland zorgt voor de juiste strategie en heldere afspraken om ook uw aan- of verkoop tot een succes te maken!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Flevoland van onze Landelijk-wonen vestiging.

Nieuw aanbod

  Nieuws


   Onze medewerkers


   Bouke Wielenga

   Bouke Wielenga

   Register Makelaar / Register Taxateur Landelijk Vastgoed

   Stuur e-mail


   Herwine Aarnink - Wouters

   Herwine Aarnink - Wouters

   Taxateur / Makelaar Landelijk Vastgoed

   Stuur e-mail

   Stel uw vraag aan
   Agriteam Makelaars Flevoland

   Vraag/opmerking