Agrarische Makelaars en Taxateurs in Flevoland

Agriteam Makelaars Flevoland

De makelaars en taxateurs van Agriteam Makelaars en Taxateurs Flevoland, kennen de wet en regelgeving en bijzondere verkoopmogelijkheden in het buitengebied als geen ander.

Bouke Wielenga staat voor meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij. Na 15 jaar werkzaam te zijn in zijn eigen agrarische bedrijf is hij vanaf 2000 als zelfstandig ondernemer verbonden aan Agriteam Makelaars Flevoland.

Tjarko Edzes is, na bijna 20 jaar als agrarisch ondernemer, in 2012 begonnen in de agrarische taxaties. Voor een gedegen start heeft hij de opleiding Vastgoed en Grondverkeer in Velp én de opleiding Taxeren Agrarische Objecten in Dronten afgerond. Vanuit het kantoor in Emmeloord heeft hij de praktijk van het taxeren leren kennen.

Een taxatierapport voldoet bij ons altijd aan de eisen van het NRVT, het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs. En is daarmee geschikt voor alle financiële instellingen.

Bouke en Tjarko zijn beide gecertificeerd in de Kamer Agrarisch en Landelijk Vastgoed, wat betekent dat ze kennis hebben van agrarische objecten in de breedste zin van het woord. Wanneer woonboerderijen in het Bestemmingsplan nog de agrarische bestemming hebben, zijn zij ook gekwalificeerd om daar een taxatierapport voor te verzorgen.

Astrid Bonnema Benedictus is sinds 3 jaar werkzaam bij Agriteam en is afgestudeerd als Kandidaat Register Makelaar Taxateur woningen. Astrid is ingeschreven in het KRMT register wonen van Vastgoedcert. Wilt u een woning of woonboerderij verkopen of aankopen dan zal zij u hierin bijstaan. Verder ondersteunt zij Bouke en Tjarko op kantoor. 

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Flevoland van onze Landelijk-wonen vestiging.

Nieuw aanbod

  Onze medewerkers


  Bouke Wielenga

  Bouke Wielenga

  Register Makelaar / Register Taxateur Landelijk Vastgoed

  Stuur e-mail


  Tjarko Edzes

  Tjarko Edzes

  Register Taxateur Landelijk Vastgoed

  Stuur e-mail


  Astrid Bonnema Benedictus

  Astrid Bonnema Benedictus

  Makelaar KRMT

  Stuur e-mail

  Stel uw vraag aan
  Agriteam Makelaars Flevoland

  Vraag/opmerking