Verkocht

Losse grond te koop in Groningen: Sellingen

Sellingen
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  32000 m²

Perceel akkerbouwgrond van circa 3.20.00 ha gelegen achter Burgemeester Buiskoolweg 3 te Sellingen  

Het betreft een tweetal percelen akkerbouwgrond van circa 2.40.00 ha met aansluitend circa 0.80.00 ha grasland waarin zich een (kikker) poel bevindt.

De grond is bereikbaar via het bij verkoper in eigendom verblijvende toegangspad. De koper verkrijgt een erfdienstbaarheid van weg om te komen en te gaan vanaf de Burgemeester Buiskoolweg naar het te verkopen perceel via het erf van verkoper.

 

De kavel is in het kader van het nieuwe GLB beleid uiterst geschikt voor de vergroeningseisen. Er rusten geen verplichtingen en/of vergoedingen op van de ANOG.    

Kenmerken


Overdracht
Referentie Sellingen
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds 27-02-2023
Eigendomsrechten Gedeeltijke perceel
Status Verkocht
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Burgemeester Buiskoolweg Sellingen
Plaats Sellingen

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 32000 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Groningen

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

Voor betrouwbare ondersteuning in de regio Groningen en Noord Drenthe kunt u vertrouwen op Agriteam Zuidlaren. Makelaar en taxateur Koen Warners staat klaar om u te begeleiden tijdens alle essentiële fases van uw bedrijfsvoering. Met zijn diepgaande kennis van de regio Groningen en Noord Drenthe, en als lid van het landelijke netwerk van Agriteam, profiteert hij van de gedeelde expertise en kennisuitwisseling.

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.