Verkocht

Losse grond te koop in Groningen: Vlagtwedde

Vlagtwedde
Vraagprijs € op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  77.315 m²

Perceel natuurgrond van 7.73.15 ha, thans in gebruik als kruiden-en faunarijk grasland.

De grond is in 2008 omgevormd naar natuurgrond met een natuurdoeltype Kruiden-en faunarijk grasland (N12.02) zoals opgenomen in het beheerplan van de provincie Groningen. Daarvoor is een kwalitatieve verplichting gevestigd die de opvolgende koper dient te respecteren. In het kader van het nieuwe GLB beleid is de grond wel voor agrarische doeleinden aan te wenden.     

Kenmerken


Overdracht
Referentie Vlagtwedde
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs op aanvraag
Status Verkocht

Adresgegevens
Straatnaam Harpelerweg
Plaats Vlagtwedde

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 77.315 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Groningen

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

Voor betrouwbare ondersteuning in de regio Groningen en Noord Drenthe kunt u vertrouwen op Agriteam Zuidlaren. Makelaar en taxateur Koen Warners staat klaar om u te begeleiden tijdens alle essentiële fases van uw bedrijfsvoering. Met zijn diepgaande kennis van de regio Groningen en Noord Drenthe, en als lid van het landelijke netwerk van Agriteam, profiteert hij van de gedeelde expertise en kennisuitwisseling.

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.