Verkocht

Losse grond te koop in Groningen: Vriescheloo

Vriescheloo
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  258.000 m²

Twee percelen bouwland van respectievelijk 15.78.32 ha en circa 10.01.68 ha gelegen aan de Bisschopsweg te Vriescheloo.

Het meest noordelijk puntje van kavelnummer 479 is thans om praktische redenen niet als landbouwgrond in gebruik. In het kader van het GLB beleid zou dit driehoekje als bufferstrook of landschapselement in gebruik genomen kunnen worden.

 

 

Kenmerken


Overdracht
Referentie Vriescheloo
Eigendomsrechten Geheel perceel
Status Verkocht
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Bisschopsweg
Plaats Vriescheloo

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 258.000 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Groningen

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

Voor betrouwbare ondersteuning in de regio Groningen en Noord Drenthe kunt u vertrouwen op Agriteam Zuidlaren. Makelaar en taxateur Koen Warners staat klaar om u te begeleiden tijdens alle essentiële fases van uw bedrijfsvoering. Met zijn diepgaande kennis van de regio Groningen en Noord Drenthe, en als lid van het landelijke netwerk van Agriteam, profiteert hij van de gedeelde expertise en kennisuitwisseling.

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.