Verkocht

Losse grond te koop in Groningen: Meeden

Meeden
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  91.473 m²

Goed ontsloten perceel akkerbouwgrond van totaal 9.14.73 ha gelegen aan de Hereweg te Meeden.

In het midden van de kavel staat een hoogspanningsmast van Tennet, waar jaarlijks een vergoeding voor wordt ontvangen van € 749,-. 

Het betreft zogenaamde overgangsgrond, te kwalificeren als een moerige eerdgrond met een zavel-of kleidek aan de zuidkant overgaand richting het noorden in een kalkarme poldervaaggrond met (zware) klei.  

Kenmerken


Overdracht
Referentie Meeden
Eigendomsrechten Geheel perceel
Status Verkocht
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Hereweg
Plaats Meeden

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 91.473 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Groningen

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

Voor betrouwbare ondersteuning in de regio Groningen en Noord Drenthe kunt u vertrouwen op Agriteam Zuidlaren. Makelaar en taxateur Koen Warners staat klaar om u te begeleiden tijdens alle essentiële fases van uw bedrijfsvoering. Met zijn diepgaande kennis van de regio Groningen en Noord Drenthe, en als lid van het landelijke netwerk van Agriteam, profiteert hij van de gedeelde expertise en kennisuitwisseling.

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.