Boerderijen te koop in Limburg

Bent u op zoek naar een boerderij te koop in de provincie Limburg? Kies dan voor Agriteam makelaars en taxateurs! Wij zijn dé partner in de aan- en verkoop van agrarisch vastgoed. Ons aanbod omvat onder andere tuinbouwbedrijven, varkensbedrijve en paardenbedrijven. Raadpleeg ook ons complete aanbod voor boerderijen in andere provincies.
Bent u op zoek naar een landelijke woning? Bekijk dan ons aanbod woonboerderijen te koop in Limburg op landelijk-wonen.nl.

5 Boerderijen te koopMuytertweg 27, Herkenbosch

Overig agrarisch / landelijk vastgoed in Limburg / 19910 m²
Prijs op aanvraag

Beekweg 0, Merselo

Losse grond in Limburg / 24418 m²
Verkoop bij inschrijving

Vestjenshoek 3, Baexem

Tuinbouwbedrijf in Limburg / 48290 m²
Vraagprijs € 750000

Rijksweg 1, Reuver

Overig agrarisch / landelijk vastgoed in Limburg / 26404 m²
Vraagprijs € 780000

Zwarteweg 52, Milsbeek

Paardenbedrijf in Limburg / 18560 m²
Prijs op aanvraag

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Limburg

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio Limburg kunt u rekenen op Agriteam Peel-, Maas- en Rivierengebied, gevestigd in Sint Anthonis, aan de Breestraat 20. Dit kantoor bedient het werkgebied van Noord-Brabant, Noord-Limburg en het zuiden van Gelderland. Samen met u bepalen zij de optimale strategie en zorgen zij voor duidelijke afspraken om uw aan- of verkoop succesvol te laten verlopen. Ze hebben een diepgaande kennis van de regio en als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam profiteren ze van kennisuitwisseling met andere professionals.