Kaart
Verkocht

Losse grond te koop in Overijssel: Cultuurgrond Bergentheim

7691 PA Bergentheim
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  15.8730 m²

Namens opdrachtgever te koop aangeboden 1 kavel cultuurgrond

15.87.30 ha.a.ca.

gelegen aan de Boerendijk te Bergentheim

 

De aangeboden kavel is gezien zijn vorm zeer goed te bewerken en is ontsloten op de Boerendijk. De kwalitatief goede grond is zowel geschikt voor bouw-als grasland. De ontwatering vindt plaats door middel van sloten die afwateren op de aan de achterzijde gelegen hoofdwatergang, eigendom van het waterschap en aan weerszijden voorzien van een schouwpad.

De voorkeur gaat er naar uit om de kavel in zijn geheel te verkopen, echter de mogelijkheid betstaat om de kavel in gedeelten te kopen, mits er duidelijkheid is dat de gehele kavel verkocht wordt. 

Grondsoort: Dalgrond

Gebruik: Bouw- en grasland

Bestemming: Enkelbestemming: Agrarisch met waarden – open veenontginningslandschap

Productierechten: Er worden geen agrarische productierechten aangeboden

Waterschaplasten: op te vragen op; www.vechtstromen.nl/loket/belastingen

Herinrichtingsrente: n.v.t.

Jachtrecht: Verhuurd

Bijzonderheden: Geen

Vraagprijs: In overleg

Aanvaarding: In overleg
 

Kenmerken


Overdracht
Status Verkocht
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Boerendijk
Postcode 7691 PA
Plaats Bergentheim

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 15.8730 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Overijssel

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio zijn er verschillende betrouwbare dienstverleners van Agriteam waarop u kunt rekenen. Allereerst hebben we Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV, waar ing. R.J.A. Groot Koerkamp en Suzan Groot Koerkamp garant staan voor deskundig advies op maat voor u en uw bedrijf. Zij zullen u begeleiden met hun uitgebreide kennis en ervaring.

Daarnaast hebben we Agriteam Makelaars Oost Overijssel, met makelaars en taxateurs Jan Bart Smelt en Yvon Droste, gevestigd in het Twentse Bruinehaar. Zij kennen de regio oost-Overijssel als geen ander en bieden specifieke expertise voor deze omgeving.

Ten slotte hebben we Agriteam Vestiging Deurningen, waar Makelaar en taxateur Gerben van Hummel gevestigd is in het Twentse dorp Deurningen. Hij staat klaar om u gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering te begeleiden.