Boerderijen te koop in Utrecht

Bent u op zoek naar een boerderij te koop in de provincie Utrecht? Kies dan voor Agriteam makelaars en taxateurs! Wij zijn dé partner in de aan- en verkoop van agrarisch vastgoed. Ons aanbod omvat onder andere melkveebedrijven, agrarische grond en landbouwgrond. Raadpleeg ook ons complete aanbod voor boerderijen in andere provincies.
Bent u op zoek naar een landelijke woning? Bekijk dan ons aanbod woonboerderijen te koop in Utrecht op landelijk-wonen.nl.

2 Boerderijen te koopLekdijk 9, Everdingen

Overig agrarisch / landelijk vastgoed in Utrecht / 186540 m²
Prijs op aanvraag

Ammoniakrechten

Utrecht
Prijs op aanvraag

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Utrecht

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

Agriteam MidNed BV is uw betrouwbare partner in de regio Utrecht. Met hun vestiging in Ede zijn ze actief in het gebied Midden-Nederland. Het team bestaat uit zes enthousiaste collega's die gedreven zijn om u te begeleiden tijdens alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. 

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.