Kaart
Nieuw in verkoop

Losse grond te koop in Friesland: Kavel strategisch gelegen akkerbouwgrond St. Annaparochie

9076 BS St.-Annaparochie
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  103780 m²

Kavel akkerbouwgrond gelegen aan de openbare weg (betonweg) strategisch gelegen tegen het dorp St. Annparochie. De kavel bestaat uit drie percelen, resp. groot 3.77.50 ha, 3.69.90 ha en 2.90.40 ha, totaal groot 10.37.80 ha.

De afgelopen vier jaar zijn op de percelen tarwe, aardappelen en uien geteeld. De grondaard betreft zware zavel met voldoende bouwvoor. De bestemming van de percelen is blijkens het vigerende bestemmingsplan Buitengebied "enkelbestemming: agrarisch". Prijs en nadere informatie op aanvraag. Theunis Jensma, telefoon 06-51836888.

Kenmerken


Overdracht
Referentie Kavel St. Annaparochie
Laatste wijziging 4 oktober 2023
Status Nieuw in verkoop
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Stadhoudersweg
Postcode 9076 BS
Plaats St.-Annaparochie

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 103780 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van landbouwgrond en landerijen in Friesland

Agriteam Makelaars en Taxateurs vormt een nationaal opererend partnerschap van onafhankelijke, lokale makelaars. Hoewel we op nationaal niveau samenwerken, zijn we diep verankerd in onze respectievelijke regio's, waaronder Friesland.

In de Friesland-regio kunt u vertrouwen op Agriteam Noord. Als uw specialistische agrarische makelaar staan wij voor u klaar, voor zaken als de aan- en verkoop van agrarische grond en landbouwgrond, alsook voor taxaties. Met hun uitgebreide ervaring zijn Pier Bakker en Theunis Jensma uw betrouwbare partners voor het begeleiden van transacties met agrarisch onroerend goed in Friesland. Als doorgewinterde makelaars en taxateurs beschikken zij over een uitgebreid netwerk en bieden ze deskundig en realistisch advies wanneer u interesse heeft in de aan- of verkoop van landerijen, landbouwgrond en agrarische grond.

Deze lokale deskundigen hebben een diepgaand begrip van de regio en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu overweegt te kopen of te verkopen, ze begrijpen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het gehele proces.