Verkocht

ALV overig te koop in Gelderland: Markstraat 7, 4043 JX Opheusden

4043 JX Opheusden Oppervlakte / omvang: 10440 m²

De locatie

Tussen de Nederrijn en het riviertje de Linge ligt de Markstraat, in het hart van de Betuwse dorpen Opheusden, Kesteren, Ochten en Dodewaard. Opheusden telt circa 6.000 inwoners; er zijn verschillende scholen en kerken. In dit karakteristieke rivierenlandschap ontdekt u schitterende plekjes. Vanuit de Markstraat maakt u prachtige fiets- en wandeltochten langs theetuinen en kraampjes met vers Betuws fruit uit de gaarden. Of u ziet in de wintermaanden vast een schaatser of ijsvogel achter de mooie rietkragen verschijnen.

Het dorp geeft u een prima uitvalsbasis: het ligt noordelijk van de A15 en er zijn goede treinverbindingen richting Arnhem en Tiel. Wageningen bereikt u met het Opheusdense Veer, één van de oudste Nederlandse veerverbindingen. Daarnaast is er een verkeersbrug over de Rijn naar Rhenen.

De indeling van de woning

Begane grond:
U komt binnen in de zeer ruime hal met aan de rechterkant toegang tot de keuken. Deze ruime, gezellige (woon)keuken beschikt over grote ramen met houten kozijnen en dubbel glas. De keuken biedt voldoende opbergruimte en is voorzien van inbouwapparatuur. De keuken geeft toegang tot een droge voorraadkelder, deels op stahoogte (afmetingen 3,9 x 2,3 m, hoogte 1,2 m).
Zowel via de keuken als de hal komt u in de L-vormige woonkamer met houtkachel. De vloer is deels van beton, deels van hout. De woonkamer heeft een authentiek balkenplafond en houten kozijnen met dubbel glas.
Aan de linkerkant van de hal bevinden zich de bijkeuken met wasmachine aansluiting en een fraaie kantoorruimte, welke ook zeer geschikt is om een slaapkamer beneden te realiseren.
De bijkeuken geeft tevens toegang tot de garage.
In de hal bevinden zich verder de meterkast, een bergkast en het toilet met fonteintje.

1e verdieping:
Via de trap in de hal bereikt u de 1e verdieping met overloop, een vaste kast, vijf ruime slaapkamers elk met inbouwkasten en een badkamer met toilet en ligbad.
De gehele eerste verdieping is voorzien van gipsplaten plafonds; vrijwel alle kamers hebben hardhouten kozijnen en zijn voorzien van dubbel glas.

2e verdieping:
Een vlizotrap biedt u toegang tot de zolder, voorzien van een beschoten kap met houten gordingen en een beloopbare vloer.
Garage en werkplaats

Via de bijkeuken komt u in de ruime garage (4,5 x 3,8 m). De garage heeft een betonvloer en is voorzien van een CV (Nefit Ecoline HR) en boiler (Inventum). Er is een water- en stroomaansluiting aanwezig.
Via een tussendeur is de werkplaats achterin de garage bereikbaar. De afmetingen van de werkplaats zijn 5,0 x 4,8 m. De werkplaats beschikt over krachtstroom.

Stal, loods en kapschuurtje

De koeienstal achter de werkplaats (17,8 x 6,7 m) heeft een betonnen vloer en is gedekt met ABC golfplaten. De stal is enerzijds voorzien van een plat dak bij een hoogte van circa 2,8 m. Het andere deel is voor wat de hoogte betreft schuin aflopend van 3,7 naar 2,7 m.

Via de schuifdeur in de koeienstal is de prachtige loods bereikbaar. De afmeting van de loods is 11,1 x 13,3 m. De nokhoogte is 5,7 m, de goothoogte is 3,0 m. De loods beschikt over 2 kappen en 2 overheaddeuren (breedte 3,3 m x hoogte 3,3 m). De loods heeft een betonvloer, is opgetrokken uit stalen spanten, heeft spouwmuren en is geïsoleerd met Dupanel platen. De dakbedekking bestaat uit ABC golfplaten. De schuren zijn aan de voorzijde met boeiboorden afgewerkt.

Tenslotte bevindt zich in het achterliggende weitje een gepotdekseld kapschuurtje van 8,0 x 7,0 m, ideaal als dierenverblijf voor kippen, geitjes of paarden.

NB-wet vergunning en bestemming

Het bedrijf beschikt over een Natuurbeschermingswetvergunning van 9 januari 2018 voor het houden van 300 schapen ouder dan 1 jaar inclusief lammeren tot 45 kg (B1), 25 zoogkoeien (A2) en 40 stuks jongvee (A3).
Het gedeelte van de activiteit waarvoor ontwikkelingsruimte is uitgegeven dient conform de provinciale beleidsregel binnen twee jaar te zijn gerealiseerd.

Het geheel heeft een woonbestemming.

Kenmerken


Overdracht
Referentie VGP0900358
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 28 januari 2019
Laatste wijziging Vrijdag 1 februari 2019
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 575.000,00
Status Verkocht

Adresgegevens
Straatnaam Markstraat
Huisnummer 7
Postcode 4043 JX
Plaats Opheusden

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 10440 m²

Bedrijfswoning
Woonlagen 2
Aantal kamers 7 (waarvan 5 slaapkamers)
Situatie Vrijstaand

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig
Direct contact met de makelaar

Marinus Roseboom
roseboom@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 226 005 29

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam MidNed B.V.
ede@agriteam.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!