Verkocht

ALV overig te koop in Zeeland: Stelleweg 4, Heinkenszand

4451 RL Heinkenszand Oppervlakte / omvang: 15720 m²

TE KOOP

Stelleweg 4, Heinkenszand

In opdracht van de eigenaar, biedt AgriTeam Makelaars Zeeland BV u geheel vrijblijvend een prachtig agrarisch bedrijf annex woonboerderij te koop aan ter grootte van 01.57.20 ha. Het object is gelegen in het buitengebied aan de Stelleweg 4 te Heinkenszand in één kavel. Bestaande uit een woning, garage, schuur en loods met ca. 01.17.85 ha weiland.

Voor mensen die op zoek zijn naar landelijk wonen is dit de ideale locatie om uw woonwensen te realiseren eventueel gecombineerd met uw werk aan huis. Het starten van uw eigen minicamping behoort ook tot de mogelijkheden op deze locatie. Ook voor paardenliefhebbers is dit een unieke kans om uw eigen paarden aan huis te hebben met een prachtig weiland. De bedrijven bestemming biedt u vele mogelijkheden, deze kan ook gewijzigd worden naar een woonbestemming. Kortom een object waar u uw dromen kan laten uitkomen.

Voor uitgebreide informatie raadpleeg de brochure die op verzoek per email aan u wordt verzonden.

Vraagprijs en levering

De vraagprijs is op aanvraag en bedraagt kosten koper. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of 0113-655985 of per email: vansabben@agriteam.nl

 

Hoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds 29-07-2020
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs 675.000,00
Status Verkocht
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Stelleweg
Huisnummer 4
Postcode 4451 RL
Plaats Heinkenszand

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 15720 m²

Bedrijfswoning
Garage (m2) 29
Inhoud (m3) 450
Woonlagen 3
Aantal kamers 5
Type Vrijstaand
Situatie Vrijstaand
Aantal slaapkamers 4

Bouw
Bouwperiode Van 1960 t/m 1970
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig
Bouwjaar 1961

Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5
Direct contact met de makelaar

ing. J.M.C. (Marco) van Sabben
vansabben@agriteam.nl
T: 0113-655985
M: 06-20599568

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Zeeland
vansabben@agriteam.nl

Ruigendijk 2
4438 NM Driewegen

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!