Kaart

Paardenbedrijf te koop in Noord-Holland: Hornweg 6, Hem

1607 HP Hem
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  15600 m²

Zoekt u ruimte, fraai landelijk uitzicht en schuurruimte voor het houden van uw eigen paarden dan is deze locatie uitermate geschikt voor u.

Te koop aangeboden namens opdrachtgevers. Een vrijstaand woonhuis met twee ruime schuren en opslagruimte en daarnaast een rijbak van 20m x40 m en diverse zand- en graspaddocks en een perceel weiland. Het geheel is thans ingericht voor het houden van paarden en honden en biedt nog veel verschillende mogelijkheden. 
Ten behoeve van de paarden zijn er 5 ruime paardenboxen met tevens een wasplaats en zadelkamer. Voor het huidige hondenkennel zijn er meerdere ruime aparte binnenkennels  (15 stuks) en acht  buitenkennels. Achter de schuren ligt een 20m x 40m rijbak met een eb en vloed bodem en twee zandpaddocks met een eb en vloed bodem en vier gras-paddocks. Het erf is geheel verhard met klinkers, betonplaten en deels asfalt en heeft een eigen mestplaat. 
Het perceel is ontsloten middels een ruime gronddam met afsluitbaar damhek.

Woonhuis
Het woonhuis bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken welke gelegen is op het zuidwesten waardoor er de hele dag zon is in de woonkamer en keuken. Op de benedenverdieping bevindt zich verder nog de bijkeuken, de centrale hal, een slaapkamer en de badkamer met inloopdouche en een kantoor. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, w.o. een vaatwasser, inbouwkoelkast, een oven en een magnetron. Via een trap in de zijhal gaat men naar de overloop en de beide slaapkamers en de inloopkast (evt. 3de slaapkamer boven). Slaapkamers hebben nog extra bergruimte achter het knieschot. Woonoppervlakte ca. 154 m2, wooninhoud ca. 425 m3.

Schuur 1
De eerste schuur is een ruime hal met gelijmde houten spanten, heeft een vrije overspanning en heeft gemetselde muren. De schuur heeft een afmeting van 18m x 38m = ca. 685 m² . Een nokhoogte van 6,25m en een goothoogte van 4,0m en is voorzien van een nieuw dak (2019). In de schuur bevindt zich een kantine en een werkplaats/opslagruimte, alsmede een kantoor in aanbouw. Schuur is geschikt te maken voor een kleine binnenbak of extra paardenboxen, oude mestkelders zijn nog aanwezig.

Schuur 2
De tweede schuur is ingericht voor de paardenhouderij en ten behoeve van de hondenkennel. De schuur heeft een afmeting van 11m x 38m = ca. 420 m2, heeft houten spanten met ondersteuning en ook een nieuw en geïsoleerd dak (2019).In de schuur bevinden zich 5 ruime paardenboxen, een wasplaat en zadelkamer. Hier is  ook nog ruimte voor meer paardenboxen. Daarnaast zijn er 15 binnenkennels voor de hondenopvang en -fokkerij.

Rijbak/Paddocks
Achter de schuren ligt de 20m x 40m rijbak (eb en vloed bodem), de rijbak is volledig omheind met een keurig hekwerk en voorzien van verlichting. Daarnaast zijn er nog twee zandpaddocks (eb en vloed bodem) en vier graspaddocks, voldoende ruimte om uw paarden buiten te stallen. De rijbak  en alle paddocks zijn bereikbaar middels een verhard erf en kavelpad.

Weiland
Naast de gebouwen ligt nog ca. 6.000 m² mooi weiland voorzien van knotwilgen. Het weiland heeft nog een extra ontsluiting op de Hornweg. Grond betreft goede kleigrond.

Totale oppervlakte van het perceel  15.560 m²
Het perceel heeft een agrarische bestemming met bouwblok (bestemmingsplan Dechterland, 24-6-2013).

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Status Beschikbaar
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Hornweg
Huisnummer 6
Postcode 1607 HP
Plaats Hem

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 15600 m²

Bedrijfswoning
Inhoud (m3) 425
Woonlagen 2
Aantal kamers 6
Oppervlakte (m2) 154
Type Vrijstaand
Situatie Vrijstaand
Aantal slaapkamers 5
Woonoppervlakte (m2) 154

Bouw
Bouwperiode Van 1960 t/m 1970
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Paardenbedrijf
Bouwjaar 1965

Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 6

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!