Kaart

Losse grond te koop in Drenthe: Dideldomweg, Gasselternijveenschemond

Gasselternijveenschemond
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  587574 m²

Perceel blijvend bos van totaal 58.75.74 ha gelegen aan de Dideldomweg te Gasselternijveenschemond.Het perceel is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928 wat inhoudt dat er geen vermogenrendementsheffing of overdrachtsbelasting verschuldigd is.

Omschrijving

Perceel blijvend bos van totaal 58.75.74 ha gelegen aan de Dideldomweg te Gasselternijveenschemond.

Het perceel is gerangschikt onder de Natuurschoonwet 1928 wat inhoudt dat er geen vermogenrendementsheffing of overdrachtsbelasting verschuldigd is.

Kenmerken


Overdracht
Referentie VGP1200185
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 15 januari 2018
Laatste wijziging Maandag 15 januari 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Huisnummer Dideldomweg
Plaats Gasselternijveenschemond

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 587574 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Drenthe

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio Groningen en Noord Drenthe kunt u rekenen op Agriteam Zuidlaren, waar makelaar en taxateur Koen Warners gevestigd is. In Zuidoost Drenthe begeleidt makelaar en taxateur Gert Lubbers van Agriteam Z.O Drenthe in Dalen u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering.

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Of u nu wilt kopen of verkopen, ze kennen uw specifieke behoeften als agrarisch ondernemer en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces.