Verkocht

Melkveehouderijbedrijf te koop in Gelderland: Nieuwslag 1, 6662 NR Elst

6662 NR Elst Oppervlakte / omvang: 4070 m²

Elst ligt in de Overbetuwe, in Gelderland. Het dorp heeft ruim 21.000 inwoners. De centrale ligging tussen Arnhem en Nijmegen maakt het een populaire woonplaats voor forensen. Hierdoor groeit het inwonersaantal. Het dorp heeft een gezellig centrum waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn er diverse restaurants. Elst heeft verschillende basisscholen, kerken en (sport-)verenigingen. In september vindt de jaarlijkse paardenmarkt plaats. Dit is één van de grootste paardenmarkten van Nederland.

In het buitengebied ligt deze voormalige melkveehouderij, op zo’n 4 kilometer van het centrum van Elst. Het bedrijf bestaat uit een woonhuis met aangebouwde stal en een ligboxenstal en een mestzak. Het geheel staat op een perceel van 4.070 m². Deze oppervlakte is uit te breiden met het achterliggende perceel, kadastraal bekend: gemeente Elst, sectie R, nummer 240, groot 3 ha 55 a 25 ca.

De woning is gebouwd in 1947. De badkamer en het toilet zijn geplaatst in 2015. In 2015 is ook centrale verwarming aangelegd.

Indeling

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer. De ruimte is op te delen in twee kamers, door middel van schuifdeuren. Beide kamers hebben een sfeerhaard. De separate keuken heeft nu een eenvoudige inbouwkeuken. In de bijkeuken is plek en aansluiting voor de wasmachine en –droger. Onder de trap in de hal vindt u een kelder.

De trap leidt naar de eerste verdieping waar zich vier slaapkamers bevinden, waarvan één met dakkapel. Op de overloop vindt u een inloopkast. De badkamer is zoals genoemd recent geplaatst. De bergzolder is bereikbaar met een vlizotrap.

Het achterhuis is momenteel in gebruik voor de opfok van jongvee. U zou dit gedeelte bij de rest van de woning kunnen betrekken en zo een groot landhuis kunnen creëren. U zou dan bijvoorbeeld een grote luxe keuken kunnen plaatsen en een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het achterhuis heeft een betonnen vloer en plavoren -zolder. De nokhoogte van het achterhuis is hetzelfde als die van de woning: maar liefst 12 meter! De globale afmetingen van het achterhuis is 24 m x 17 m = circa 440 m².

De voormalige ligboxenstal biedt enorm veel mogelijkheden. De schuur heeft ongeveer dezelfde hoogte als de woning en het achterhuis. Wij denken graag met u mee over uw ideeën en helpen u graag uw droom waar te maken. Neem dus contact met ons op als u wilt weten of dit een geschikte locatie is voor plannen of als u meer wilt weten over de mogelijkheden. De afmetingen van de ligboxenstal: 24 m x 14,5 m = circa 348 m², met een aanbouw van 14 m x 5 m = 70 m².

De mestzak heeft een inhoud van 700 m³ en is voor het laatst gekeurd in november 2015.

Kenmerken


Overdracht
Referentie VGP0900162
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 24 december 2015
Laatste wijziging Woensdag 27 februari 2019
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 575.000,00
Status Verkocht

Adresgegevens
Straatnaam Nieuwslag
Huisnummer 1
Postcode 6662 NR
Plaats Elst

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 4070 m²

Bedrijfswoning
Inhoud (m3) 450
Aantal kamers 6
Oppervlakte (m2) 4070
Type Vrijstaand
Situatie Vrijstaand
Aantal slaapkamers 4
Woonoppervlakte (m2) 140

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Melkveehouderijbedrijf
Direct contact met de makelaar

Marinus Roseboom
roseboom@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 226 005 29

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam MidNed B.V.
ede@agriteam.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie
Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs

Specialisten in aan- en verkoop van melkveebedrijven en melkveehouderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van melkveebedrijven en melkveehouderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw bedrijf!