Verkocht

Losse grond te koop in Noord-Brabant: Korn, Dussen

4271BM Dussen
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  97870 m²

TE KOOP: 

9.78.70 hectare cultuurgrond, in gebruik als grasland. Het betreft kleigrond, 50 % afslibbaar. De ontsluiting is middels een dam naar de openbare weg. Het perceel is gedraineerd, om de 10 meter. Deze is omstreeks 2010 vernieuwd.

Het perceel is niet droogte- en trapgevoelig en gelegen in agrarisch gebied buiten de bebouwde kom.

Kadastrale gegevens:

Gemeente Dussen, sectie S, nummer 1183, groot 1.60.10 hectare, nummer 215, groot 2.44.50 hectare, nummer 216, groot 0.69.60 hectare en perceel 1126, groot, 5.04.50 hectare.

 

Kenmerken


Overdracht
Status Verkocht
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Korn
Toevoeging ong
Postcode 4271BM
Plaats Dussen

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 97870 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Noord-Brabant

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio Noord-Brabant zijn er verschillende betrouwbare dienstverleners van Agriteam waarop u kunt rekenen. Allereerst hebben we AgriTeam Zuid-West Brabant, een ervaren team van makelaars en taxateurs gevestigd in het Brabantse Etten-Leur. Daarnaast is er Agriteam West-Brabant, waar Makelaar en taxateur Rick Westerlaken werkzaam is en gevestigd is in Woudrichem. Tot slot hebben we Agriteam Peel-, Maas- en Rivierengebied, dat actief is in Noord-Brabant, Noord-Limburg en het zuiden van Gelderland. Elk van deze kantoren biedt uitgebreide expertise en professionele diensten op het gebied van agrarisch onroerend goed in hun respectievelijke regio's.