Varkensbedrijf te koop in Noord-Brabant: Flur 7 Flurstuck 9 Thum, Duitsland

5845 AV Sint Anthonis
Vraagprijs € 275000

TE KOOP AANGEBODEN IN DUITSLAND: Flur 7 Flurstuck 9 Thum

Locatie voor een varkenshouderij met eventuele grote uitbreidingsmogelijkheden voor het houden van varkens.

Namens verkoper bieden we een locatie aan, in een zeer varkensarm gebied, op geringe afstand van de Nederlandse grens. Dit brengt als voordeel dat er een zeer lage ziektedruk is, grondstoffen voldoende voorradig en mestkosten totaal niet in verhouding staan met de Nederlandse markt.

Destijds is er door verkoper een vergunning gerealiseerd voor het ontwikkelen van 1.440 vleesvarkens, met een groeimogelijkheid naar ca. 8.500 vleesvarkens. Dit op basis van de toen geldende wetgeving. Potentiele is zelf verantwoordelijk om te toetsen wat vandaag nog rechtsgeldig mogelijk is. Er is summiere info omtrent destijds ingediende vergunning aanwezig. Verkoper is bereid deze ter beschikking te stellen, bij serieuze interesse.

Kenmerken


Overdracht
Vraagprijs € 275.000,00
Status Beschikbaar
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Breestraat
Huisnummer 20
Postcode 5845 AV
Plaats Sint Anthonis

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Varkensbedrijf

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Noord-Brabant

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio Noord-Brabant zijn er verschillende betrouwbare dienstverleners van Agriteam waarop u kunt rekenen. Allereerst hebben we AgriTeam Zuid-West Brabant, een ervaren team van makelaars en taxateurs gevestigd in het Brabantse Etten-Leur. Daarnaast is er Agriteam West-Brabant, waar Makelaar en taxateur Rick Westerlaken werkzaam is en gevestigd is in Woudrichem. Tot slot hebben we Agriteam Peel-, Maas- en Rivierengebied, dat actief is in Noord-Brabant, Noord-Limburg en het zuiden van Gelderland. Elk van deze kantoren biedt uitgebreide expertise en professionele diensten op het gebied van agrarisch onroerend goed in hun respectievelijke regio's.