Verkocht

Rundveehouderij te koop in Overijssel: Suetersweg 10 Bentelo

7497 MZ Bentelo
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  87435 m²

Agrarisch bedrijf met nette woning en verouderde bedrijfsgebouwen.

Het totaal is 8.74.35 ha.a.ca. 

Kenmerken


Overdracht
Aangeboden sinds 15-4-2019
Status Verkocht
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Suetersweg
Huisnummer 10
Postcode 7497 MZ
Plaats Bentelo

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 87435 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Rundveehouderij

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Overijssel

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio zijn er verschillende betrouwbare dienstverleners van Agriteam waarop u kunt rekenen. Allereerst hebben we Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV, waar ing. R.J.A. Groot Koerkamp en Suzan Groot Koerkamp garant staan voor deskundig advies op maat voor u en uw bedrijf. Zij zullen u begeleiden met hun uitgebreide kennis en ervaring.

Daarnaast hebben we Agriteam Makelaars Oost Overijssel, met makelaars en taxateurs Jan Bart Smelt en Yvon Droste, gevestigd in het Twentse Bruinehaar. Zij kennen de regio oost-Overijssel als geen ander en bieden specifieke expertise voor deze omgeving.

Ten slotte hebben we Agriteam Vestiging Deurningen, waar Makelaar en taxateur Gerben van Hummel gevestigd is in het Twentse dorp Deurningen. Hij staat klaar om u gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering te begeleiden.