Agrarische Makelaars en Taxateurs in Zeeland

Agriteam Makelaars Zeeland

Agriteam Makelaars Zeeland is uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed in de regio Zeeland. Bekijk hier ons aanbod, contactgegevens en maak kennis met ons team. 

Makelaar en taxateur Marco van Sabben is gevestigd in het dorp Driewegen en begeleidt u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Hij kent de provincie Zeeland als geen ander en als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam kan hij profiteren van onderlinge uitwisseling van kennis.

Bij het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij komt nogal wat kijken. Van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Marco van Sabben staat u bij met raad en daad. Samen met u zal hij de juiste strategie bepalen en met heldere afspraken ook van uw aan- of verkoop een succes maken!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Zeeland van onze Landelijk-wonen vestiging.

Nieuw aanbod

  Onze medewerkers


  ing. J.M.C. (Marco) van Sabben

  ing. J.M.C. (Marco) van Sabben

  Stuur e-mail

  Stel uw vraag aan
  Agriteam Makelaars Zeeland

  Vraag/opmerking