Agrarische Makelaars en Taxateurs in Oost-Overijssel

Agriteam Makelaars Oost Overijssel

Agriteam Makelaars Oost Overijssel is uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed in de regio oost-Overijssel. Bekijk hier ons aanbod, contactgegevens en maak kennis met ons team. 

Onze makelaars en taxateurs Jan Bart Smelt en Yvon Droste zijn gevestigd in het Twentse Bruinehaar en begeleiden u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Ze kennen de regio oost-Overijssel als geen ander en als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam profiteren ze van onderlinge uitwisseling van kennis.

Bij het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij komt nogal wat kijken. Van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Jan Bart en Yvon staan u bij met raad en daad. Samen met u bepalen zij de juiste strategie en met heldere afspraken maken ze ook van uw aan- of verkoop een succes!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in oost Overijssel van onze Landelijk-wonen vestiging.

Contact opnemen

Gravenlandweg 17
7675 TB
Bruinehaar

T 0546 - 565 158
E vriezenveen@agriteam.nl